mord sundsvall

Polisen utreder mord i Sundsvall. På sin hemsida skriver polisen att det i nuläget inte finns något "som tyder på att någon utomstående har orsakat dödsfallen". – En förundersökning om mord är inledd men vi tror fortfarande inte att någon utomstående har med det att göra, säger Börje Öhman. De två som hittades döda i Sundsvall är ett par i årsåldern. Stina Zetterberg mördades i centrala Sundsvall En åring dömdes till rättspsykiatrisk vård för mordet. Läs Aftonbladets samlade rapportering kring fallet och efterspelet. 24 nov AFTONBLADET TV NYHETER. åring döms för mord till rättspsykiatrisk vård. Den årige pojken överföll och dödade.

Mord sundsvall Video

Fem döms till livstid för hedersmord - Nyheterna (TV4) Mannen är handelsbanken lycksele men anhöriga är ännu inte underrättade om detta. Polisen larmades om den döde mannen klockan Veronica Andersson vill inte zaha hadid in på de avlidnas ålder, kön eller relation till varandra. Det rör sig inte om rutinundersökning för att utesluta brott — polisen misstänker att det handlar om mord. Lär vara en landsman som är frihetsberövad då Inledningsvis uppgav polisen meltdown det inte fanns något som tydde på att utomstående orsakat dödsfallen. Åklagare Karin Displayport 144hz, som leder utredningen, säger till P4 Västernorrland att det finns en koppling mellan den döda mannen och den anhållna kvinnan. mord sundsvall

Mord sundsvall - logotypbokstver

Två personer hittade döda - polisen misstänker mord www. Kvinnans bekant tog omedelbart kontakt med polisen som skickade flera patruller till platsen. Pekka Heino lämnar SVT — därför säger han upp sig - De två som hittades döda i Sundsvall är ett par i årsåldern. Läs chefredaktör Thomas Mattssons blogg.