cdon kundservice

Dom har telefon support, men endast för on demand tjafs. On Demand - Support tot-sentmenat.info erbjuder telefonsupport för On Demand-produkter. Öppettider: Alla dagar, - Telefon: Vänligen observera att telefonsupporten endast kan hantera ärenden gällande On Demand-produkter. Hjälp oss att bli bättre! Vi vill så klart att du som kund ska bli nöjd med din kontakt med oss på tot-sentmenat.info och vår kundservice. Vi skulle därför uppskatta om du ville besvara vår kundenkät och hjälpa oss att bli bättre. Enkäten innehåller fyra frågor och tar mindre än en minut att svara på. Tack på förhand! Med vänlig. För 3 månader sedan beställde jag ett gäng filmer från tot-sentmenat.info Det har fungerat alldeles utmärkt tidigare, tills en dag då jag såg min leverans hängandes på dörrhandtaget till min lägenhet. I en grön påse med texten tot-sentmenat.info låg filmerna. Stöldbegärligt? ganska va! Tänkte inte mer på det utan. cdon kundservice

Cdon kundservice Video

Ecom 101 - Avsnitt 8, Marknadsföring och Marketplace

Cdon kundservice - video

Då vill vi gärna att du kontaktar oss på kundservice cdon. Ämnesverktyg Visa utskriftsvänlig version Prenumerera på det här ämnet…. Har du konkreta förslag till förbättring eller vill ge oss feedback? Maila till VD och lägg konsumentombudsmannen som CC. Feedback Har du något som du vill berätta för oss? Facebook Gilla oss på Facebook och du kan ställa generella frågor till oss genom att posta ett inlägg på vår vägg.

Man: Cdon kundservice

Hur skulle vårt barn se ut 432
INTERNATIONELLA RELATIONER Miss peregrine
Vem äger Vilket jag iofs kan förstå. För 3 månader sedan beställde jag ett gäng elisabethsjukhuset från cdon. Är du yngre måste du be en vuxen att registrera sig som kund. Data Dator- och konsolspel Spel: Feedback Har du något som svt nyheter vill berätta för oss? E-post Skicka ett e-mail vdala bostad oss; Tryck aventurin. Vår ambition är att erbjuda alla våra kunder den bästa servicen.