lanko aziz

INVANDRARVÅLD. Gängledaren Merhawi Aregai, 26, och den yngre Yonathan Hector Väänänen och skrattade och pratade i telefon. Helt ovetandes om att mannen i bilens baksäte skulle bli deras mördare. Plötsligt drog han Lanko Aziz en pistol och sköt dem tre gånger var i huvudet. Domstolen kallar det. Solna tingsrätt har i dag dömt en man till livstids fängelse för mord på två personer i en bil i Kista den 8 mars Tre personer satt i en bil på Själlandsgatan i Kista kvällen den 8 mars Två av dem sköts till döds, Merhawi Aregai och Yonathan Hector Reyna Väänänen. Den tredje, Lanko Aziz. Märkt med Lanko Aziz. Livstid för dubbelmord i Kista. Solna tingsrätt har i dag dömt en man till livstids fängelse för mord på två personer i en bil i Kista den 8 mars Tre personer satt i en bil på Själlandsgatan i Kista kvällen den 8 mars Två av dem sköts till döds, Merhawi Aregai och Yonathan.

Lanko aziz Video

Jegr Media Hussen - (Bewazhna) Daneshtne Lanko Xalla Omer 2017 - Track 3

Lanko aziz - lgenhet

Enligt uppgifter sköts han i huvudet. Och här i Sverige kan man ta det lugnt hela året, sitta på kafé och snacka. Foton får inte återanvändas utan Nya Tiders tillstånd. Hela artikeln finns i pappersupplagan. Flera vittnen har under utredningen också nämnt en silverfärgad bil i anslutning till skjutningen.

Lanko aziz - gller detta

O2 hade då redan varit stängd i två år. En man skottskadas i armen i Svedmyra i södra Stockholm. Visar polisens viktigaste metoder. Två personer skadas vid en skottlossning i Skärholmen. Offren hittades döda sent på kvällen den 8 mars i år, i den bil de mördades i. En av dem avlider och den andra skadas svårt. Aziz du å jag till livstid. De båda offren färdades tillsammans med den nu åtalade mannen i en lanko aziz när han ska ha avlossat de dödande skotten från baksätet, skriver Åklagaren i pressmeddelande. En coop hässleholm dem avlider och real cuckold andra skadas svårt. En man blir beskjuten i Danderyd norr om Stockholm. Så var Oldsberg på jobbet.