fiat bravo

Med snål och hypermodern dieselmotor klarar Fiats mellanklassare Bravo att kvala in som miljöbil. Vi gillar drivlinan, ljudkomforten och. Mindre miljöklassade dieselbilar står som spön i backen och nu lanseras nya Fiat Bravo Eco. Är den bättre än Golf? Fiat Bravo på Bilweb, här hittar du 1 annonser på nya och begagnade Fiat Bravo från bilhandlare och privatpersoner. Fler och bättre produkter är som vanligt botemedlet mot röda siffror och Fiat Fiat bravo kommer att presentera inte mindre än 46 nya modeller den närmaste treårsperioden. Sök bland tester. Du loggar in med ditt Disqus- Facebook- Twitter- eller Google-konto. Utrymmena är ungefär som genomsnittet i klassen men benutrymmet är snålt i baksätet. Fiat Terratech är utvecklad på rekordkorta 18 månader, bland annat har prototypstadiet helt hoppats över till fördel för virtuella tester. Den drar kraftfullt från väldigt låga varvtal och är dessutom snål på dropparna.

Fiat bravo Video

FIAT BRAVO - IL DON [ CARPORN ] / Kevin Media 23

Fiat bravo - tror

Fiat 1,2 69HK Lounge. Den första generationens Bravo presenterades tillsammans med sin systermodell Brava , då de ersatte Tipomodellen. Kombimodell kommer däremot, men först om tre år. Den sexväxlade lådan är lättarbetad men drivpaketetet ger sammantaget inte något särskilt sportigt intryck. Här inleds svenska tester med självkörande bilar Uniti One är officiell — här är svenska elbilen som fixar 30 mil Är biobränsle lösningen? Ladda ned årets stora test av vinterdäck!

Fiat bravo - Resources Research

För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Normalt sett så är den skandinaviska marknaden inte speciellt intressant för italienarna. Chassit känns spänstigt, men helhetskänslan är ändå att bilen är mer mysig än busig. Fiat 1,2 Lounge Glastak , Halvkombi kr.