logitech options

Byt musens vänster och högerknappar för att klicka: Öppna Logitech Options Windows: Start > Alla program > Logitech > Logitech Options Mac: Macintosh HD > Program > Logitech Options; Öppna fliken Mus i nedre vänstra delen av fönstret och kryssa i Byt vänster-/högerknappar. Du noterar en ny ikon som visar att. Använd Logitech Options-programvaran för Windows- och Macintosh-datorer om du har de senaste versionerna av Wireless Mouse M/M Du kan använda Logitech Options för att förbättra musens funktioner. Se om musen är kompatibel med Logitech Options genom att kontrollera de första fyra siffrorna i serienumret. undefined. Logitech Options. Med programvaran Logitech Options kan du anpassa enhetens inställningar. Detaljer Drivrutiner, plugin-program och fast programvara för Logitech-produkter. Gå till din produkts supportsida för Brio Firmware Upgrade. Software utility to upgrade the firmware for the Logitech Brio Webcam. Lindex bh resultat funna Inga resultat funna: Specialinställning av knappar och tangenter Tilldela funktioner stureplanstjejer knappar köpenhamnsvägen tangenter, ställ in hastigheten på markören och rullhjulet med hur stor blir min pension, med mera. Din mus följer elegant med dig, även mellan olika operativsystem som Windows ® och MacOS. Klicka här för att hantera annonscookies. Internetanslutning krävs för att ladda ner programvara, USB-port eller Bluetooth low energy-teknik. logitech options

Logitech options - bisarra

Ks Multi-Device Paket med trådlöst tangentbord och stativ Läs mer. Du upplever exakt kontroll och jämnt flyt med de omsorgsfullt placerade knapparna och hjulen. Mobila enheter iPad-tangentbord iPad Pro-stativ Fodral till surfplattor Tangentbord för surfplatta Tillbehör för smarttelefoner. Använd en aktuell webbläsare för att kunna besöka vår webbplats. Nöj dig inte med de vanliga globala inställningarna. Det är lugnt, att installera Logitech Flow är extremt enkelt och du behöver inte en systemadministratör vid din sida.

Logitech options Video

Logitech Options Software: Features and Functionality

Logitech options - man

Darkfield med hög precision. Standardinställningen för rullningshjulet är mittenknappen. För datorer bakom en router eller brandvägg använder Logitech Flow en Logitech molnservice för att hjälpa till med peer-identifiering. För mer information hänvisas du till Logitech Flows supportsida. Logitech DuoLink Använd ditt tangentbord till att lägga till funktioner till musen. Använd en aktuell webbläsare för att kunna besöka vår webbplats.